Rijkerleven.com maakt gebruik van cookies onder andere om de website te analyseren en te verbeteren, voor social media en advertenties te personaliseren. Als je deze site gebruikt, ga je akkoord met het gebruik van cookies.   AKKOORD   Meer info tonen

English Español Nederlands

website: DJ BastiQ

Dure decembermaand

Traditiegetrouw is december de duurste maand van het jaar vanwege de feestdagen zoals Sinterklaas en de kerstdagen. Er valt veel te besparen wanneer je Sinterklaas en/of Kerst wilt vieren met kado's:
- Ga niet blind voor de chocoladeletters van de duurdere merken, de prijs zegt niets over de kwaliteit of smaak.
- Koop chocoladeletters na Sinterklaas, de houdbaarheidsdatum is meestal ruim een jaar waardoor ze bij goed bewaren het volgende jaar nog prima zijn te gebruiken.
- Koop kado's niet op het laatste moment. Als je eerder op zoek gaat, heb je tijd de aanbiedingen in de gaten te houden.
- Vergelijk de prijzen van tweedehands en nieuw goed met elkaar. Er zijn vaak goede tweedehands kado's te vinden. Let wel op dat de tweedehands prijs naar verhouding niet te hoog is.

Ingezonden door: Elvira

terug naar categorie »

Reactie plaatsen:
je naam:
je e-mailadres:
(niet zichtbaar op website & niet verplicht)
vul hieronder je reactie in:
Om een onderscheid te kunnen maken tussen handmatig verzonden reacties en automatisch verzonden reacties, is verificatie vereist. Bereken onderstaande som.
vijf plus drie is ...
Vul de uitkomst van de som hier in (in cijfers):
8246
van: Bert Visser
geplaatst op  22-04-2012 / 16:15 uur

IHH Je moeder

7584
van: B
geplaatst op  10-01-2012 / 21:56 uur

Begin in september alvast met inkopen doen voor Sinterklaas. Dit scheelt een hoop geld en stress omdat je prijsbewuster bent. Het scheelt stress omdat je niet in de drukke Sinterklaas tijden op pad hoeft.
Of leg vanaf januari een bedrag maandelijks op zij om genoeg geld te hebben voor je Sinterklaas inkopen

7154
van: rare tip
geplaatst op  09-11-2011 / 20:46 uur

die tip van chocoladeletters na sinterklaas komen is erg raar.
Stel ik koop en 5 dan heb ik op jaar basis €1,- verdient, als er een letter kwijt raakt heb je al niks meer verdient. Ook is de rente op die euro bijna net zo veel als de korting die je krijgt. als je het van die euro op jaar basis moet hebben dat is 0,2 cent per dag!
dat is geen bezuiniging, eet dan geen chocola als het zo moet. Ook kan zo'n letter wit uitslaan.
Wel zou het een tip zijn om gewoon een paar repen chocola te kopen die zijn goedkoper.
maar nogmaals als je het van die ene keer per jaar moet hebben om rijk te worden sorry maar blijf dan een seconde overwerken en je hebt het 10 keer terug verdient

5885
van: Jol
geplaatst op  07-12-2010 / 09:42 uur

Gratis test monsters zal Gertie wel bedoelen. Toch?

5881
van: stroekel
geplaatst op  06-12-2010 / 14:56 uur

citaat; Verder verzamel ik door het jaar heen gratis gadgets

wat voor gratis gadgets verzamel je dan, ik zie zelf niet veel gratis dingen in mn leven voorbij komen.
maar wel leuke tips, zal er ook iets mee gaan doen..

5750
van: gertie
geplaatst op  07-11-2010 / 10:23 uur

Wij vieren al jaren sinterklaas met 2 euro kado\\\'s. Spelregels: je koopt voor iedereen een kadootje dat niet meer dan 2 euro kost, en je zult verbaast zijn hoeveel leuke dingen je daarvoor kunt krijgen. Verplicht bij ieder kadoo een gedicht, 2 regels mag, 3 bladzijden ook. Verder verzamel ik door het jaar heen gratis gadgets. Het resultaat: een zak vol met onzettend leuke goedkope dingen. En als je ook nog eens, zoals wij, sinterklaas met grote kinderen viert, doe het dan na sinterklaasavond. De chocaladeletters zijn dan heel goedkoop. Het is niet dat we het geld niet hebben, ik was het gewoon zat om er kapitalen aan kwijt te zijn. De sinterklaasavonden zijn nog nooit zo leuk geweest, sinds 2 jaar doen mijn ouders ook mee en zij vinden het ook een superoplossing! Kijk ook eens op gratis.nl
Gratis kado\\\'s of voor bijna niks