Rijkerleven.com maakt gebruik van cookies onder andere om de website te analyseren en te verbeteren, voor social media en advertenties te personaliseren. Als je deze site gebruikt, ga je akkoord met het gebruik van cookies.   AKKOORD   Meer info tonen

English Español Nederlands

website: DJ BastiQ

Bankstel vernieuwen

Het komt regelmatig voor de je bankstel op bepaalde plekken doorslijt, of dat de kinderen met viltstiften bezig zijn geweest en je bankstel of stoel, beschadigd is. Niet iedereen kan het zich veroorloven een nieuwe bank te kopen. Denk dan eens aan een kringloopwinkel of nog goedkoper en makkelijker aan een meubelhoes. Zo zijn er verschillende bedrijven die rekbare hoezen verkopen voor over je bankstel of stoelen. Zo lijkt het net of je een nieuwe bank hebt (voor niet veel geld).

Of naai diverse reststofjes (oude shirts, doeken etc.) aan elkaar voor een mooi plaid voor over je bank. Uniek!

Ingezonden door: Jeroen

terug naar categorie »

Reactie plaatsen:
je naam:
je e-mailadres:
(niet zichtbaar op website & niet verplicht)
vul hieronder je reactie in:
Om een onderscheid te kunnen maken tussen handmatig verzonden reacties en automatisch verzonden reacties, is verificatie vereist. Bereken onderstaande som.
vijf plus drie is ...
Vul de uitkomst van de som hier in (in cijfers):
9119
van: Diana
geplaatst op  13-05-2013 / 20:35 uur

@opvoeden en @Isa,waarom zo neerbuigend doen naar andere mensen,laat mensen in hun waarde en zoek een ander forum waar je je over op kunt winden!Miscchien kunnen jullie er zelf 1 opstarten : Ik,ik,ik ben de beste!(not)

8530
van: marjan
geplaatst op  01-08-2012 / 14:03 uur

Heel af en toe kun je bij Kruidvat een complete hoes kopen voor 15eu, in de kleuren bruin, zwart en creme

7897
van: lieveheersbeestje
geplaatst op  28-02-2012 / 21:22 uur

Wij kochten zes jaar geleden een bank van een heel duur design merk. Originele prijs is nog steeds 2200 euro per stuk. Wij kochten de set via marktplaats. Deze leren banken waren al 12 jaar oud maar omdat ze in iemands tweede huis stonden, weinig gebruikt. Slechts één kras van de kat, en die was niet zo diep. De aardige mensen hebben de banken zelfs nog bij ons thuis afgeleverd voor driehonderd euro alles bij elkaar! De banken zijn nog steeds supper goed en zitten lekker. Het enige is dat de kleur wegslijt op de favoriete zitplaatsen. Maar daar heb ik nu wat op gevonden. In dure woonbladen zie je van die dierenhuidjes op de bank liggen. Hmmm...heel lekker warm, leuk en ook bedekkend van de bank. 0p jacht naar een vachtje kwam ik een oude autostoelvacht tegen. Ik heb het elastiek er af geknipt, de vacht in de wasmachine gewassen (wolwasprogramma) gedroogd en op de bank gelegd. En het resultaat is heerlijk! De kinderen liggen er op en vechten er bijna om, het staat leuk en de vale plekken zijn niet meer zichtbaar.

7188
van: Isa
geplaatst op  21-11-2011 / 03:17 uur

@Opvoeden: of neem geen kinderen, scheelt nog meer geld :P:P

6894
van: rita
geplaatst op  22-09-2011 / 11:10 uur

goeie tip

6736
van: Roosje
geplaatst op  31-08-2011 / 17:59 uur

Ik ben met 15 jaar getrouwd en kregen een hoop dingen ook een bank super lelijk ik ene kleed van 15 euro gekocht, stond heel leuk maar het kleed zakt er telkens af. nu heb ik al 4 jaar 2 banken van leer van 1 is de zitting al versleten wat wil je met 2 kids, nee kleuren mogen ze echt niet op de banken! Maar van 1 was de zitting iets kapot heb ik plaid van 3 euro gekocht en zit nog lekker zacht ook!

6453
van: opvoeden
geplaatst op  31-05-2011 / 10:27 uur

kinderen die met viltstiften op de bank kliederen. ik zou zeggen 'ga es opvoeden'
dat scheelt ook een hoop geld

6094
van: Hannie
geplaatst op  04-03-2011 / 16:32 uur

Toch kun je bij de kringloop vaak een bank vinden voor weinig geld en dan is dat net zo duur als een hoes. De hoezen zijn vaak niet zo leuk... dus ik vind zelf dat je bank er niet echt op vooruit gaat.