Rijkerleven.com maakt gebruik van cookies onder andere om de website te analyseren en te verbeteren, voor social media en advertenties te personaliseren. Als je deze site gebruikt, ga je akkoord met het gebruik van cookies.   AKKOORD   Meer info tonen

English Español Nederlands

website: DJ BastiQ

Drinkbeker

Geef kinderen drinken mee naar school in een eigen goed afsluitbare beker. Koop geen mini pakjes. Deze zijn veel duurder dan grote pakken drinken of limonade.

Kijk bij de aanschaf wel naar de kwaliteit. De ene beker is de ander niet. sluit de deksel goed af met een rubber randje, draait de dop niet dol? Wat ga je erin mee geven? Zit er wel/geen overdruk ventiel op?

terug naar categorie »

Reactie plaatsen:
je naam:
je e-mailadres:
(niet zichtbaar op website & niet verplicht)
vul hieronder je reactie in:
Om een onderscheid te kunnen maken tussen handmatig verzonden reacties en automatisch verzonden reacties, is verificatie vereist. Bereken onderstaande som.
vijf plus drie is ...
Vul de uitkomst van de som hier in (in cijfers):
10617
van: Margriet
geplaatst op  20-12-2014 / 13:28 uur

Ik ben het met je eens. Ik koop ook pakjes. Maar die van de LIDL zijn zeker niet de goedkoopste. Ik koop ze bij Dirk (merkloos appel- en sinaasappelsap). Per 10 €1,23.
Die zelfde variant heb je ook van AH basic.

10611
van: els
geplaatst op  19-12-2014 / 20:36 uur

Eigen ervaring:
Al is een beker nog zo goed afsluitbaar dan is het nog maar de vraag of je kind de moeite neemt om de beker goed dicht te draaien na de beker helemaal of gedeeltelijk te hebben leegedronken
Er blijven toch wel altijd druppels in zitten ook al is de beker leegedronken..
De boeken en huiswerk in de tas wordn dan erg smerig als de beker niet goed is afgesloten
Met alle kosten van dien.
Dan zijn die pakjes drinken van de lidl een betere oplossing!