Rijkerleven.com maakt gebruik van cookies onder andere om de website te analyseren en te verbeteren, voor social media en advertenties te personaliseren. Als je deze site gebruikt, ga je akkoord met het gebruik van cookies.   AKKOORD   Meer info tonen

English Español Nederlands

website: DJ BastiQ

Bespaar ook op kleine dingen

Vele leuke goedkope dingen maken een grote berg! Zeker in winkels als de Big Bazar en Action zijn erg verleidelijk om met een volle winkelmand richting kassa te gaan.

Een leuk plantje, een goedkope DVD, makkelijk shirtje, pakketje potloden, altijd handig.. Probeer de verleidingen te weerstaan en koop alleen wat je echt nodig hebt! Juist al die kleine bedragen kunnen erg oplopen en voor je het weet heb je tientallen euro’s uitgegeven aan kleine dingetjes. Dus pas op en koop het bij voorkeur niet.

terug naar categorie »

Reactie plaatsen:
je naam:
je e-mailadres:
(niet zichtbaar op website & niet verplicht)
vul hieronder je reactie in:
Om een onderscheid te kunnen maken tussen handmatig verzonden reacties en automatisch verzonden reacties, is verificatie vereist. Bereken onderstaande som.
vijf plus drie is ...
Vul de uitkomst van de som hier in (in cijfers):
8641
van: Mels
geplaatst op  24-09-2012 / 16:10 uur

klopt helemaal! het loopt zo gauw op allemaal, erg zonde. Dat is de kracht van dit soort winkels, je denkt vaak.. hmm hoe kunnen zij niet failliet gaan. Dat is juist waarom mensen hier kopen oh goedkoop goedkoop.. maar achteraf teveel uitgegeven!