Rijkerleven.com maakt gebruik van cookies onder andere om de website te analyseren en te verbeteren, voor social media en advertenties te personaliseren. Als je deze site gebruikt, ga je akkoord met het gebruik van cookies.   AKKOORD   Meer info tonen

English Español Nederlands

website: DJ BastiQ

Verkoop overtollige spullen

Loop je huis en schuur of berging na op spullen waar je heel goed zonder kunt en zet ze te koop op internet of hang een briefje op in de supermarkt. Ongebruikte spullen staan alleen maar in de weg, verkoop levert nog geld op. Er zijn genoeg websites zoals Marktplaats waar je met heel veel spullen gratis kunt adverteren.

terug naar categorie »

Reactie plaatsen:
je naam:
je e-mailadres:
(niet zichtbaar op website & niet verplicht)
vul hieronder je reactie in:
Om een onderscheid te kunnen maken tussen handmatig verzonden reacties en automatisch verzonden reacties, is verificatie vereist. Bereken onderstaande som.
vijf plus drie is ...
Vul de uitkomst van de som hier in (in cijfers):
11247
van: monique van galen
geplaatst op  22-09-2015 / 17:16 uur

hele serie baantjer boeken 10 euro kattebox 5 euro is blauwe box met witte rooster

10169
van: Bas
geplaatst op  19-06-2014 / 20:46 uur

Daar weet kennelijk niemand iets van.
Jammer.

10011
van: ingrid
geplaatst op  01-05-2014 / 16:04 uur

Toen ik nog een bijstandsuitkering had en kleding verkocht die me niet meer paste, werd dat door de sociale dienst gezien als inkomen. Feitelijk is dat geen inkomen, want het zijn geen spullen die je inkoopt om te verkopen. Spullen die je al had, waren al bezit van jou, en je verkoopt het meestal voor veel minder dan je zelf betaald. Je vermeerdert je bezit er dus niet mee. Toch werd de betaling voor mijn oude kleding op de uitkering in mindering gebracht.

Werkt dat nu nog steeds zo bij de sociale diensten?