Rijkerleven.com maakt gebruik van cookies onder andere om de website te analyseren en te verbeteren, voor social media en advertenties te personaliseren. Als je deze site gebruikt, ga je akkoord met het gebruik van cookies.   AKKOORD   Meer info tonen

English Español Nederlands

website: DJ BastiQ

Controleer de kassabon

Na afrekenen in zowel de buurtsuper als een andere winkel, controleer altijd de kassabon op fouten. Zeker ook bij de supermarkten met de geautomatiseerde "bleeb"-systemen, komt het vaker voor dan je denkt dat beloofde kortingen van afgeprijsde producten niet zijn meegenomen.

Bij veel supermarkten is het tegenwoordig een gewoonte dat de caissièe het groente en fruit weegt en prijst. Daarbij kan het voorkomen dat de caissièe niet het juiste product aangeeft. Dit kan zowel voordelig als nadelig uitkomen..

terug naar categorie »

Reactie plaatsen:
je naam:
je e-mailadres:
(niet zichtbaar op website & niet verplicht)
vul hieronder je reactie in:
Om een onderscheid te kunnen maken tussen handmatig verzonden reacties en automatisch verzonden reacties, is verificatie vereist. Bereken onderstaande som.
vijf plus drie is ...
Vul de uitkomst van de som hier in (in cijfers):
10205
van: Roel Sannes
geplaatst op  06-07-2014 / 15:58 uur

Dit is zeker belangrijk!! Vraag ALTIJD om een kassabon en controleer voordat je de winkel uitloop. Ik bewaar ook regelmatig kassabonnen van bijvoorbeeld een maand aankopen om de winkels te vergelijken. Mar daar moet je dus wel interesse in hebben want voor mij is dit soort dingen een hobby.

10170
van: Bas
geplaatst op  19-06-2014 / 20:53 uur

Bij Lidl is het altijd raak!

Een goedkope groente aanbieding blijkt dan ineens heel duur uit te vallen. De kassiere weegt het niet alleen maar af, maar ze tikt ook in welke groente of fruit het is. Zo vaak is dat fout en altijd in je nadeel.

Laat je dus nooit haasten aan de kassa. Ook al zijn de anderte klanten nog zo ongeduldig en kijkt de kassiere zo verveeld uit haar ogen, het gaat tenslotte om jouw geld en dat geef je niet zoaar weg. Zeker niet aan mensen die met jou helemaal geen geduld hebben.

9335
van: n
geplaatst op  11-08-2013 / 11:44 uur

had het zaterdag nog bij de boodschapen, ze hadden 1 product dubbel afgerekend, toch weer 1,20 terug kunnen halen bij de kassa. loont echt wel.

laatst was ik bij een grote drogisterij keten waar je bij 2 actieproducten gratis wasmiddel kreeg. heb 4 stuks hygiene producten gekocht waardoor ik 2 stuks gratis wasmiddel kreeg. op het prijskaartje in het schap kosten de producten 50 cent minder dan op de kassabon..bleek de prijs nog niet aangepast te zijn in de schappen maar wel in het systeem, dus wel mooi weer 2 euro terug gekregen...was dus een beetje een mazzeltje voor mij.