Rijkerleven.com maakt gebruik van cookies onder andere om de website te analyseren en te verbeteren, voor social media en advertenties te personaliseren. Als je deze site gebruikt, ga je akkoord met het gebruik van cookies.   AKKOORD   Meer info tonen

English Español Nederlands

website: DJ BastiQ

1 is goedkoper dan 2 halve

Twee halve broden zijn duurder dan èèn heel brood. Brood is prima in te vriezen en je hebt zo altijd "vers" brood in huis. Als je uit de vriezer het aantal sneetjes pakt die je nodig hebt leg je ze even op het aanrecht om te ontdooien (op kamertemperatuur gaat dit snel). Zo blijft de smaak lekker vers, zeker dan wanneer je het brood buiten de vriezer bewaard.
Je moet wel een vriezer (met ruimte) hebben…

terug naar categorie »

Reactie plaatsen:
je naam:
je e-mailadres:
(niet zichtbaar op website & niet verplicht)
vul hieronder je reactie in:
Om een onderscheid te kunnen maken tussen handmatig verzonden reacties en automatisch verzonden reacties, is verificatie vereist. Bereken onderstaande som.
vijf plus drie is ...
Vul de uitkomst van de som hier in (in cijfers):
11820
van: Diane
geplaatst op  07-12-2016 / 00:07 uur

Met brood en soep maak je een hele goedkope maaltijd. Je kunt volop varieren. Verschillende tosti s , verschillende boterhammen, boterhammen gezond, boterham met gebakken ei enz. In de soep verwerk je groenten uit de aanbieding, samen met andere blikjes en potjes uit je voorraadkast.

10632
van: Anne
geplaatst op  27-12-2014 / 15:14 uur

Neem het brood bevroren mee, met beleg, is het op mijn werk ontdooid en smaakt heerlijk vers. Een heel brood kopen, daar maak twee halve broden van en doe ze in de vriezer. Scheelt altijd qua prijs en kleine moeite.