Rijkerleven.com maakt gebruik van cookies onder andere om de website te analyseren en te verbeteren, voor social media en advertenties te personaliseren. Als je deze site gebruikt, ga je akkoord met het gebruik van cookies.   AKKOORD   Meer info tonen

English Español Nederlands

website: DJ BastiQ

Let op voordeel verpakkingen

Blijf alert als je wilt besparen! sommige grote bulk verpakkingen of gezinsverpakkingen, kunnen duurder zijn dan twee standaard (kleiner) verpakkingen. In veel supermarkten staat bij het prijslabel van het schap de Kg prijs. De prijs van 1 kg van dat product in die verpakking. het kan voorkomen dat de Kg prijs van de grote verpakking hoger is dan die van de kleine.

Staat deze Kg prijs er niet bij, doe dan even snel een rekensommetje, vergelijk de gewichten / inhoud van de verpakkingen met de prijs.. dus wat is het prijs en gewichtsverschil tussen 2 x de kleine verpakking ten opzichte van de grote verpakking.

Het kan zo maar zijn dat b.v. de chocolade repen die je standaard koopt, veel goedkoper zijn wanneer je overstapt op de mini reepjes van hetzelfde merk en type.

terug naar categorie »

Reactie plaatsen:
je naam:
je e-mailadres:
(niet zichtbaar op website & niet verplicht)
vul hieronder je reactie in:
Om een onderscheid te kunnen maken tussen handmatig verzonden reacties en automatisch verzonden reacties, is verificatie vereist. Bereken onderstaande som.
vijf plus drie is ...
Vul de uitkomst van de som hier in (in cijfers):
9217
van: Laura
geplaatst op  21-06-2013 / 14:24 uur

Ja, dit heb ik ook wel eens gemerkt! Het is echt de moeite waard om hier naar te kijken!