Rijkerleven.com maakt gebruik van cookies onder andere om de website te analyseren en te verbeteren, voor social media en advertenties te personaliseren. Als je deze site gebruikt, ga je akkoord met het gebruik van cookies.   AKKOORD   Meer info tonen

English Español Nederlands

website: DJ BastiQ

Friteuse schoon 2

Een handige schoonmaak tip voor de frietpan: Haal het vet uit de frituurpan en maak hem met keukenpapier van binnen zo goed mogelijk schoon.
Wanneer je voor de volgende maaltijd aardappels kookt, doe dit in ruim water (een grote pan) met aardappels (bv. voor stampot) en giet wanneer de aardappels klaar zijn het water af in de lege frituurpan Het water waarin je de aardappels kookt moet dus voldoende zijn om de frituurpan grotendeels te vullen.

Een paar minuten laten staan en het vet weekt vanzelf los door het zetmeel in het aardappelwater en met behulp van een afwasborstel maak je de pan weer brandend schoon. Je kunt ook een doekje onderdompelen in het water en daarmee de buitenkant schoonmaken. Succes!!

Ingezonden door: Peter

terug naar categorie »

Reactie plaatsen:
je naam:
je e-mailadres:
(niet zichtbaar op website & niet verplicht)
vul hieronder je reactie in:
Om een onderscheid te kunnen maken tussen handmatig verzonden reacties en automatisch verzonden reacties, is verificatie vereist. Bereken onderstaande som.
vijf plus drie is ...
Vul de uitkomst van de som hier in (in cijfers):