Rijkerleven.com maakt gebruik van cookies onder andere om de website te analyseren en te verbeteren, voor social media en advertenties te personaliseren. Als je deze site gebruikt, ga je akkoord met het gebruik van cookies.   AKKOORD   Meer info tonen

English Español Nederlands

website: DJ BastiQ

Besparen tijdens uitje

Met het hele gezin een uitstapje ondernemen naar een dierenpark, pretpark, museum o.i.d. kan behoorlijk in de papieren lopen. Door hier en daar wat te besparen, wordt de dag er niet minder om.

Stel van te voren een budget vast voor het uitje.

Zoek op internet of er toegangskaartjes met flinke korting te vinden zijn. dit kan op tweedehands websites, ook bieden dierenparken, pretparken, speeltuinen en musea korting aan bij de online kaartverkoop.

Tijdens het uitje bespaar je door niet telkens op een terrasje neer te ploffen. Neem (afsluitbare) bekers/flessen mee, drinken in normale verpakkingen (kant en klare mini verpakkingen zijn duurder), thermoskan en thuis klaargemaakte lunchpakketten. Ieder park heeft wel een picknick plaats waar je op je gemak een gezellige picknick kunt houden.

Mooi weer en een lekker zonnetje zou leuk zijn!

terug naar categorie »

Reactie plaatsen:
je naam:
je e-mailadres:
(niet zichtbaar op website & niet verplicht)
vul hieronder je reactie in:
Om een onderscheid te kunnen maken tussen handmatig verzonden reacties en automatisch verzonden reacties, is verificatie vereist. Bereken onderstaande som.
vijf plus drie is ...
Vul de uitkomst van de som hier in (in cijfers):