Rijkerleven.com maakt gebruik van cookies onder andere om de website te analyseren en te verbeteren, voor social media en advertenties te personaliseren. Als je deze site gebruikt, ga je akkoord met het gebruik van cookies.   AKKOORD   Meer info tonen

English Español Nederlands

website: DJ BastiQ

U-pas

De U-pas is een gratis kortingspas voor inwoners van alleen: Utrecht, Houten, Stichtse Vecht, De Bilt, Nieuwegein en IJsselstein met een laag inkomen. U-pashouders krijgen met de pas korting op sport en cultuur (cursussen).

Je komt in aanmerking voor een U-pas als het inkomen max. 110% van het wettelijk sociaal minimum bedraagt:
- Alleenstaande tot 65 jaar 17.014 euro ; vanaf 65 jaar 15.029 euro
- Alleenstaande ouder tot 65 jaar 21.725 euro; vanaf 65 jaar 20.700 euro
- Meerpersoonshuishouden Tot 65 jaar 22.406 euro ; vanaf 65 jaar 20.700 euro

Denk je in aanmerking te komen, informeer hiervoor bij de gemeente. (Bij de bibliotheken in Utrecht, Houten, Maarssen, De Bilt, Nieuwegein, IJsselstein, Stichtse Vecht en bij de wijkwinkels kan je ook een aanvraagformulier ophalen.)

Onderschat de kortingen niet! Zo kan je met de U-pas in aanmerking komen voor een gratis computer, printer en een bijdrage voor een internetaansluiting (CompU4school). En via School€xtra extra geld voor deelname aan o.m. excursies, schoolkamp of workshops of kortingen op toegangskaarten op b.v. het theater.

Woon je in een andere gemeente dan waar de U-pas geldig is, informeer dan bij je eigen gemeente naar soortgelijke mogelijkheden!

terug naar categorie »

Reactie plaatsen:
je naam:
je e-mailadres:
(niet zichtbaar op website & niet verplicht)
vul hieronder je reactie in:
Om een onderscheid te kunnen maken tussen handmatig verzonden reacties en automatisch verzonden reacties, is verificatie vereist. Bereken onderstaande som.
vijf plus drie is ...
Vul de uitkomst van de som hier in (in cijfers):