Rijkerleven.com maakt gebruik van cookies onder andere om de website te analyseren en te verbeteren, voor social media en advertenties te personaliseren. Als je deze site gebruikt, ga je akkoord met het gebruik van cookies.   AKKOORD   Meer info tonen

English Español Nederlands

website: DJ BastiQ

Betaalbare vakantie

Een vakantie is vaak erg duur, zeker als je met een heel gezin weg wilt. De Gids Betaalbare Vakanties, geeft een uitgebreid overzicht van het vakantiemogelijkheden voor mensen met een laag inkomen.

Deze gids is samengesteld door de werkgroep Arme Kant van Nederland/EVA (Economie, Vrouwen en Armoede). In de gids zijn beschrijvingen van het vakantieaanbod van diverse organisaties en de bijbehorende prijzen en adressen bijeengebracht en is onderverdeeld in de verschillende categorieën:

- vakanties met kinderen
- kinderkampen
- jongerenvakanties
- vakanties voor gehandicapten
- vakanties voor alleenstaanden met kinderen

Op de website staan ook de links naar vakantieadressen (op pagina wwweetjes). Voor meer informatie en bestellen, bezoek de website.

terug naar categorie »

Reactie plaatsen:
je naam:
je e-mailadres:
(niet zichtbaar op website & niet verplicht)
vul hieronder je reactie in:
Om een onderscheid te kunnen maken tussen handmatig verzonden reacties en automatisch verzonden reacties, is verificatie vereist. Bereken onderstaande som.
vijf plus drie is ...
Vul de uitkomst van de som hier in (in cijfers):