Rijkerleven.com maakt gebruik van cookies onder andere om de website te analyseren en te verbeteren, voor social media en advertenties te personaliseren. Als je deze site gebruikt, ga je akkoord met het gebruik van cookies.   AKKOORD   Meer info tonen

English Español Nederlands

website: DJ BastiQ

Hergebruik water

Frietboeren, patatkramen, snackbar etc. hebben vaak emmers met afsluitbare deksels waar hun sauzen in zitten. Een paar van die emmers zijn heel handig te gebruiken om je spoelwatervoorraad in te bewaren. Als je het vriendelijk vraagt, zullen ze vast wel een paar emmers voor je bewaren..

Omdat ze afsluitbaar zijn, kan je ze opstapelen en neemt het minder ruimte in. Gooi b.v. het badwater van je baby niet weg maar gebruik het om de wc door te spoelen. Het is heel handig in de emmers te gieten als kleine voorraad. Naast de waterbesparing, heeft het nog twee voordelen: de wc ruikt heerlijk naar het babyzeepje en wanneer je 's nachts naar de wc moet, maak je niemand wakker door het harde spoelgeluid van de stortbak.

terug naar categorie »

Reactie plaatsen:
je naam:
je e-mailadres:
(niet zichtbaar op website & niet verplicht)
vul hieronder je reactie in:
Om een onderscheid te kunnen maken tussen handmatig verzonden reacties en automatisch verzonden reacties, is verificatie vereist. Bereken onderstaande som.
vijf plus drie is ...
Vul de uitkomst van de som hier in (in cijfers):
9219
van: silly
geplaatst op  22-06-2013 / 19:05 uur

we hebben geen baby, maar zoiets kun je ook doen als je de warm water kraan aan doet. Het water dat nog niet warm genoeg is kun je opvangen.
Goede tip van die mayo emmers, ga ik toch eens uitproberen.