Rijkerleven.com maakt gebruik van cookies onder andere om de website te analyseren en te verbeteren, voor social media en advertenties te personaliseren. Als je deze site gebruikt, ga je akkoord met het gebruik van cookies.   AKKOORD   Meer info tonen

English Español Nederlands

website: DJ BastiQ

Boilertemperatuur

Hou de temperatuur van de boiler zo laag mogelijk. Stel de boiler in op een temperatuur van 60 a 65 graden Celsius. Dan wordt er minder energie verbruikt dan bij 80°C. De temperatuur van de boiler mag overigens niet lager dan 60°C zijn, omdat anders de legionellabacterie zich kan ontwikkelen.

terug naar categorie »

Reactie plaatsen:
je naam:
je e-mailadres:
(niet zichtbaar op website & niet verplicht)
vul hieronder je reactie in:
Om een onderscheid te kunnen maken tussen handmatig verzonden reacties en automatisch verzonden reacties, is verificatie vereist. Bereken onderstaande som.
vijf plus drie is ...
Vul de uitkomst van de som hier in (in cijfers):
4035
van: zuunig
geplaatst op  17-03-2009 / 09:16 uur

Ik heb de boiler ook op 60 graden en de ecostand. Dit betekent wel dat het langer duurt voor bvb het douchewater warm is. Maar het koude water dat eerst weg stroomt vang ik op in een emmer en daar spoel ik het toilet (wat naast de douche staat) er weer mee door. Heb zo al veel geld op de elektra- en waterrekening bespaard ;-).

3311
van: udo
geplaatst op  13-06-2008 / 12:17 uur

neem een waterkoker inplaats van een keukenboiler(alleen als je een vaatwasmachine heb