Rijkerleven.com maakt gebruik van cookies onder andere om de website te analyseren en te verbeteren, voor social media en advertenties te personaliseren. Als je deze site gebruikt, ga je akkoord met het gebruik van cookies.   AKKOORD   Meer info tonen

English Español Nederlands

website: DJ BastiQ

Kop koffie

Een koffiezetapparaat wordt gemiddeld 73 uur per jaar gebruikt om koffie te zetten en gemiddeld 243 uur om koffie warm te houden. Door de koffie bijvoorbeeld in een thermoskan warm te houden, kan er aanzienlijk worden bespaard.

terug naar categorie »

Reactie plaatsen:
je naam:
je e-mailadres:
(niet zichtbaar op website & niet verplicht)
vul hieronder je reactie in:
Om een onderscheid te kunnen maken tussen handmatig verzonden reacties en automatisch verzonden reacties, is verificatie vereist. Bereken onderstaande som.
vijf plus drie is ...
Vul de uitkomst van de som hier in (in cijfers):
8536
van: marjan
geplaatst op  01-08-2012 / 18:08 uur

Senseopads of andere pads zijn 3 tot 4 x duurder dan een kopje kof gezet in een filterapparaat!

5183
van: debioboer.nl
geplaatst op  02-05-2010 / 14:22 uur

Wij zetten al een tijdje weer gewoon filterkoffie die we met een keteltje met de hand opschudden.
Het grote voordeel:alles filter en kan kunnen in de afwasmachine,dus nooid geen aanslag op plekken die je in het koffieapparaat niet ziet.
Bovendien in aanschaf stukken goedkoper en het gaat langer mee dan zo,n apparaat.
Overigens malen we de koffie ook met de hand[wandkoffiemolen] waardoor de koffie beter smaakt,
Verse gebrande koffie is veel lekkerder en online te koop bij :gebrand bv
Deze koffie kun je een tijdje langer vers houden dor hem in de vriezer te bewaren
Groeten Mia

4797
van: moon
geplaatst op  07-01-2010 / 21:34 uur

ik heb een Koffiezetapparaat waarmee je 1 of 2 kopjes koffie kunt zetten. Dit is geen Senseo maar een apparaat voor gewone koffie. Je gebruikt zo nooit te veel koffie en water en ook nooit te veel stroom (wel even opletten of je een apparaat hebt dat zichzelf uitschakelt)

4459
van: loes
geplaatst op  08-09-2009 / 10:35 uur

Ik heb bij de aanschaf van een nieuw koffiezetapparaat erop gelet dat dit er een met thermoskan is. Er zit geen warmhoudplaatje op, als de kan vol is gaat hij vanzelf uit en de koffie blijft heel de dag vers (zet het om zeven uur en om drie uur is net nog lekker). Ik moet er alleen om denken dat ik of het filter open doe of de kan van het apparaat af haal anders blijft de dop van de thermoskan ingedrukt en heb ik het idee dat de koffie vlugger afkoelt. maar koffie met de thermsofles en opzetfilter blijft favoriet!

2594
van: Nelly
geplaatst op  30-09-2007 / 22:02 uur

Koffie warm houden in een warmhoudkan daar knapt de smaak meestal niet van op, zelf hou ik mijn koffie altijd warm op een waxinelichtje.

2094
van: anton philips
geplaatst op  11-03-2007 / 18:02 uur

de senseo gebruikt alleen stroom om water op te warmen (zo gebeurd), en heeft geen warmhoudplaatje. scheelt veel stroom, maar het apparaat moet je ook kopen en is duurrrrr

1408
van: Tessa
geplaatst op  23-07-2006 / 22:17 uur

Ik heb gehoord dat het senseo-apparaat het meeste stroom verbruikt van alle huishoudelijke apparaten, zelfs als je alleen de stekker in het contact hebt terwijl het apparaat uitstaat. dus gebruik je hem niet, stekker eruit!