Rijkerleven.com maakt gebruik van cookies onder andere om de website te analyseren en te verbeteren, voor social media en advertenties te personaliseren. Als je deze site gebruikt, ga je akkoord met het gebruik van cookies.   AKKOORD   Meer info tonen

English Español Nederlands

website: DJ BastiQ

Meterstanden

Controleer zelf regelmatig de meterstanden (gas, water en elektra). Zo heb je beter overzicht over welk effect de genomen maatregel heeft op het milieu en op je bankrekening. Dit motiveert om verder te gaan. Gewoon een papieren lijstje met kolommen voor de meterstanden, dag en tijdstip van opnemen is voldoende.

Er zijn elektriciteitsbedrijven die kaarten aanbieden om de meterstanden te noteren. De elektriciteitsbedrijven geven bij de meterkaarten tabellen met richt verbruiken per apparaat, afhankelijk van de gezinsgrootte. Wanneer je onder dit richtverbruik uitkomt, weet je dat je al bespaard. Zo niet, kun je mogelijk (andere) besparingstips toepassen.

terug naar categorie »

Reactie plaatsen:
je naam:
je e-mailadres:
(niet zichtbaar op website & niet verplicht)
vul hieronder je reactie in:
Om een onderscheid te kunnen maken tussen handmatig verzonden reacties en automatisch verzonden reacties, is verificatie vereist. Bereken onderstaande som.
vijf plus drie is ...
Vul de uitkomst van de som hier in (in cijfers):
1449
van: JB
geplaatst op  07-08-2006 / 22:20 uur

Hallo,

Je kunt je meterstanden ook online bijhouden, meer of minder verbruikt dan de vorige keer wordt automatisch berekend.

www.gaslicht.com.............daarna naar online meterkaart.

Succes.

JB

25
van: corry kester
geplaatst op  18-05-2003 / 18:48 uur

Kijk ook af en toe eens in je meterput of je waterleiding nog goed is.Bij ons heeft het ongeveer 6 maanden gelekt,zonder dat we er van wisten.De elektriciteitsmeter sprong ook niet meer van duur tarief naar goedkoop tarief.Die was ook stuk.Dan is besparen nog duur.