Rijkerleven.com maakt gebruik van cookies onder andere om de website te analyseren en te verbeteren, voor social media en advertenties te personaliseren. Als je deze site gebruikt, ga je akkoord met het gebruik van cookies.   AKKOORD   Meer info tonen

English Español Nederlands

website: DJ BastiQ

Telecom Vergelijker

Ben je op zoek naar het GSM abonnement dat het best bij je past en wil je weten welke GSM shop deze het goedkoopst aanbiedt? Dan ben je bij TelecomVergelijker.nl aan het goede adres!

Je kunt op TelecomVergelijker lezen hoe je letterlijk honderden euro's kunt besparen. De belangrijkste functionaliteit van TelecomVergelijker is namelijk het vergelijken van prijzen van GSM abonnementen, met en zonder toestel.

terug naar categorie »

Reactie plaatsen:
je naam:
je e-mailadres:
(niet zichtbaar op website & niet verplicht)
vul hieronder je reactie in:
Om een onderscheid te kunnen maken tussen handmatig verzonden reacties en automatisch verzonden reacties, is verificatie vereist. Bereken onderstaande som.
vijf plus drie is ...
Vul de uitkomst van de som hier in (in cijfers):
11625
van: Ingrid
geplaatst op  06-05-2016 / 11:38 uur

Geen abonnement is naar mijn ervaring het goedkoopste. Ik koop als het nodig is voor een tientje beltegoed bij de Aldi. Daar doe ik vaak een heel jaar mee. Maar ik heb dan ook geen smartphone. Jaren geleden mijn mobiel vervangen voor het allergoedkoopste Samsung mobieltje van 15 euro bij de Aldi. Bellen en SMS-en, klokje met wekker om afspraken niet te vergeten, meer doe ik er niet mee. Internet doe ik liever achter de inmiddels ook al oude PC. Hoef ik niet krom te zitten en naar een te klein schermpje te loeren.

1461
van: rene
geplaatst op  15-08-2006 / 11:04 uur

Let op wat de voorwaarden zijn. Vaak lijkt het goedkoop maar je betaalt in vrijwel alle gevallen een starttik of de eerste minuut volledig.
Dat is bij Eumobile niet het geval maar die staat er bij de vergelijkingssites niet tussen.
Met Eumobile kun je bellen via KPN, Vodafone of Telfort vanaf 5,9 cent per minuut incl. BTW.
Meer info: info@gratizbellen.nl

854
van: joop
geplaatst op  24-11-2005 / 22:22 uur

veel buitenland en smsjes

332
van: gosse
geplaatst op  22-12-2004 / 10:40 uur

Deze site is echt geweldig, hierdoor heb ik al 3 jaar achter elkaar (bijna) gratis kunnen bellen! Je moet wel je oude telefoon houden, maar vaak doet ie het nog prima!