Rijkerleven.com maakt gebruik van cookies onder andere om de website te analyseren en te verbeteren, voor social media en advertenties te personaliseren. Als je deze site gebruikt, ga je akkoord met het gebruik van cookies.   AKKOORD   Meer info tonen

English Español Nederlands

website: DJ BastiQ

Elektrisch gereedschap

Elektrische apparaten zijn vaak overbodig. Kies indien het enigszins mogelijk is voor handgereedschap. Bedenk bij de aanschaf van gereedschap dat goed materiaal het halve werk is. En goed onderhoud verlengt de levensduur.

terug naar categorie »

Reactie plaatsen:
je naam:
je e-mailadres:
(niet zichtbaar op website & niet verplicht)
vul hieronder je reactie in:
Om een onderscheid te kunnen maken tussen handmatig verzonden reacties en automatisch verzonden reacties, is verificatie vereist. Bereken onderstaande som.
vijf plus drie is ...
Vul de uitkomst van de som hier in (in cijfers):
4063
van: Theo
geplaatst op  18-03-2009 / 19:34 uur

handgereedschap werkt ook zonder stroom, handig wanneer het licht uitvalt.

4060
van: Rob
geplaatst op  17-03-2009 / 20:48 uur

Ik zie me al staan op het werk...met de hand zagen,boren,slotkasten hakken. We leven toch niet in de middeleeuwen!?

3353
van: Marjan van Ommeren
geplaatst op  28-06-2008 / 22:06 uur

Wij verbouwen al zo'n 10 jaar, de tip van Wilco is echt waar. Deze apparatuur is van mindere kwaliteit. We hebben bijvoorbeeld al zo'n 4 boren versleten, 10 decoupeerzagen e.d. Achteraf gezegd: als je voor langere tijd gaat verbouwen, koop dan goede apparatuur. Je hebt het er eigenlijk niet voor over (omdat je je geld in materialen wilt steken), maar echt, het betaalt zichzelf terug en scheelt een hoop ergernis. Bovendien: goede apparatuur is echt het halve werk! Dat heeft zich bij ons ook vaak bewezen.

2251
van: Wilco
geplaatst op  05-05-2007 / 18:03 uur

Wil je echt meer uit je hout halen, dan ontkom je niet aan elektrisch gereedschap. Daar komt bij dat je met sommige elektrische apparaten dingen kunt doen die met handgereedschap niet of nauwelijks uitvoerbaar zijn. Om de prijs hoef je het ook niet te laten, want voor minder dan 50 euro kun je bijna alle veelvoorkomende en veelgebruikte elektrische apparaten aanschaffen. Nadeel is wel dat dit veel mindere kwaliteit is.

1846
van: Ruud
geplaatst op  31-12-2006 / 22:52 uur

Andere voordelen van handgereedschap:
-zijn stiller (goed voor je buren)
-nemen minder bergruimte in beslag
-zijn beter voor je conditie (denk aan de handgrasmaaier)