Rijkerleven.com maakt gebruik van cookies onder andere om de website te analyseren en te verbeteren, voor social media en advertenties te personaliseren. Als je deze site gebruikt, ga je akkoord met het gebruik van cookies.   AKKOORD   Meer info tonen

English Español Nederlands

website: DJ BastiQ

Tarieven vergelijken

www.bellen.com is een site waar je onafhankelijke en objectieve informatie vindt over telefonie. Met actuele tariefsvergelijkingen voor het vaste en mobiele net, voor bellen naar vrijwel alle landen op de wereld. Via de Belwijzer is het mogelijk om te berekenen hoeveel je kunt besparen op de telefoonrekening. Na de vergelijking is het mogelijk om je via bellen.com gratis online aanmelden bij de gewenste telefoonmaatschappij(en).

terug naar categorie »

Reactie plaatsen:
je naam:
je e-mailadres:
(niet zichtbaar op website & niet verplicht)
vul hieronder je reactie in:
Om een onderscheid te kunnen maken tussen handmatig verzonden reacties en automatisch verzonden reacties, is verificatie vereist. Bereken onderstaande som.
vijf plus drie is ...
Vul de uitkomst van de som hier in (in cijfers):
4237
van: Paul
geplaatst op  06-05-2009 / 16:22 uur

@Anja,
Dat staat erbij (in hoofdletters!) :-)

4236
van: Kees Blom
geplaatst op  06-05-2009 / 14:59 uur

@ SCHIFFELEERS : het is hoogst onbeleefd en asociaal om met hoofletters te posten. Het getuigt van ontzettend schreeuwerig Tokkie gedrag. U bent zeker ook zo'n plebsfiguur die over straat loopt te brullen en hardop telefoneert in gezelschap.

4235
van: anja
geplaatst op  06-05-2009 / 14:55 uur

Welke randdebiel heeft hier de capslock aan staan?

4233
van: SCHIFFELEERS DANNY
geplaatst op  05-05-2009 / 22:52 uur

GRAAG EEN VERGELIJK OM ZO GOEDKOOP MOGELIJK TE TELEFONEREN