Rijkerleven.com maakt gebruik van cookies onder andere om de website te analyseren en te verbeteren, voor social media en advertenties te personaliseren. Als je deze site gebruikt, ga je akkoord met het gebruik van cookies.   AKKOORD   Meer info tonen

English Español Nederlands

website: DJ BastiQ

Antwoordapparaat

Een antwoordapparaat is handig om te voorkomen dat een oproep gemist wordt, maar heeft als nadeel dat de beller meestal verwacht dat je terug belt.

De bereikbaarheid verhogen met een mobiel i.p.v. van een antwoordapparaat is in veel gevallen voordeliger. (Uitgaande dat je met je mobiel niet in het buitenland bent.)

terug naar categorie »

Reactie plaatsen:
je naam:
je e-mailadres:
(niet zichtbaar op website & niet verplicht)
vul hieronder je reactie in:
Om een onderscheid te kunnen maken tussen handmatig verzonden reacties en automatisch verzonden reacties, is verificatie vereist. Bereken onderstaande som.
vijf plus drie is ...
Vul de uitkomst van de som hier in (in cijfers):
6229
van: rene
geplaatst op  20-04-2011 / 05:01 uur

Doorschakelen vast naar mobiel is met de nieuwe circle optie van Euphonie helemaal gratis. Voor meer info: info@euphonie.nl

3561
van: Ingrid
geplaatst op  30-09-2008 / 09:41 uur

Je kunt je voicemail ook uitzetten, dat heb ik zo. Kunnen ze niets inspreken en verwachten ze ook niet dat ik terug bel.
Ik heb alleen mobiel en geen telefoonaansluiting thuis, maar ik zet mijn mobiel ook rustig eens uit. Wat anderen dan niet snappen, want ik heb toch een mobiel....ja en. Voor mezelf, maar niet om altijd maar overal bereikbaar te zijn.

3559
van: chris
geplaatst op  29-09-2008 / 23:15 uur

waarom zou je zonodig altijd terug moeten bellen ? Als het iets belangrijks is spreekt men dat wel duidelijk in en snap je meteen dat terugbellen 'moet'; maar zolang men níét expliciet aangeeft dat het belangrijk is hoef je toch ook niet perse (vlug) terug te bellen ?!

Bovendien ....als je niet terugbelt en de ander verwacht wél een reactie van je dan bellen ze vanzelf zélf wel weer een keer.

3438
van: vroon
geplaatst op  17-08-2008 / 21:24 uur

Nog slimmer is je afvragen waarom je altijd bereikbaar zou moeten zijn. Tenzij je een eigen bedrijf hebt of een ernstig zieke in de familie is het een waandenkbeeld dat je altijd en overal bereikbaar zou moeten zijn. Geen mobiel, geen antwoordapparaat, geen doorschakeldiensten, geen wisselgesprekken,geen e-maildiarree, lekker rustig en goedkoop.

3352
van: Marjan van Ommeren
geplaatst op  28-06-2008 / 22:02 uur

Mijn ervaring is: handel zoveel mogelijk als je kunt, af via e-mail. Dit kost je geen enkele extra telefoontik!

3329
van: Anne
geplaatst op  21-06-2008 / 10:26 uur

Robin, waarom inspreken dat je niet afluistert en niet terug zult bellen? Kun je beter het antwoordapparaat uitzetten!

600
van: Jeroen
geplaatst op  26-07-2005 / 10:18 uur

Je kunt via www.kpn.com je voicemailberichten ook direct laten doorsturen naar een willekeurig emailadres (als geluidsbestand). Als je een permanente internetverbinding hebt, kun je zonder lokale gesprekskosten je voicemailberichten afluisteren. ook handig als je van huis bent. Je zelfs vanaf iedere pc met internet even je voicemail afluisteren (vakantie etc). Door de voicemail van KPN door te laten sturen naar eenmailing list (bijv. via www. yahoogroups.com aan te maken), kun je ervoor zorgen dat de voicemail bij meerdere ontvangers tegelijk aankomt. Handig als je de telefoonlijn deelt met meerdere gebruikers, bijvoorbeeld in en studentenhuis.

317
van: Robin
geplaatst op  16-12-2004 / 17:06 uur

Je kunt ook op je voicemail inspreken dat mensen op een later tijdstip kunnen terugbellen en dat je de voicemail niet afluisterd. Dus dat het geen zin heeft om een bericht in te spreken. Doen ze dat wel, hebben ze pech.

29
van: Bianca
geplaatst op  06-06-2003 / 10:11 uur

je kunt ook een nummermelder aanschaffen, dan heb je alleen de kosten en kun je zelf bepalen of je de persoon in kwestie terug wilt bellen

13
van: Charlotte
geplaatst op  11-04-2003 / 14:16 uur

Je telefoon doorschakelen naar mobiel is geen goedkope oplossing. Je betaald dan namelijk zelf de kosten van de doorverbinding naar je mobiel (de beltikken dus)!

10
van: Smurfin
geplaatst op  11-04-2003 / 13:04 uur

Je kunt je telefoon ook doorschakelen op je mobiel.