Rijkerleven.com maakt gebruik van cookies onder andere om de website te analyseren en te verbeteren, voor social media en advertenties te personaliseren. Als je deze site gebruikt, ga je akkoord met het gebruik van cookies.   AKKOORD   Meer info tonen

English Español Nederlands

website: DJ BastiQ

Volle wastrommel

Was liever met een volle trommel. Dit bespaart energie & water, dus geld en milieu. Bovendien is bij een volle wasmachine de onderlinge wrijving van het wasgoed groter waardoor, in combinatie met het wasmiddel, het wasgoed beter schoon wordt. Natuurlijk moet hij weer niet te vol worden gepropt. Dat zou het niet alleen slecht zijn voor het apparaat, ook zou het wasgoed niet zo schoon worden dan anders het geval is.

Veel wasmachines hebben een knop voor een halve was, bij deze keuze wordt er per kg wasgoed relatief meer water en energie verbruikt.

terug naar categorie »

Reactie plaatsen:
je naam:
je e-mailadres:
(niet zichtbaar op website & niet verplicht)
vul hieronder je reactie in:
Om een onderscheid te kunnen maken tussen handmatig verzonden reacties en automatisch verzonden reacties, is verificatie vereist. Bereken onderstaande som.
vijf plus drie is ...
Vul de uitkomst van de som hier in (in cijfers):
1287
van: esther
geplaatst op  27-05-2006 / 18:33 uur

Hoi ik hoop dat iemand me kan helpen ik heb heel vaak een bruine streep op mijn wasgoed als het uit de wasmachine komt we hebben pa seen nieuwe en nu is dat nog steeds, soms is het al met een ding wat b apart gewassen moet worden, dus aan een te volle trommel kan het niet liggen, wie weet wa tik er aan kan doen en wie heeft dit ook wel eens meegemaakt. graag reacties
mvg esther

859
van: angelique
geplaatst op  28-11-2005 / 10:12 uur

Met een te volle wasmachine wassen krijgjeje was ook niet echt goedschoon,leert de ervaring.

668
van: klazina
geplaatst op  10-09-2005 / 01:35 uur

Als het mogelijk is dan gaat de machine vol,nog wel een stukje van de bovenkant af.Als je de machine te vol doet wast ie ook niet schoon,mijn machine heeft een speciaal voelsysteem of het al schoon is,zo ja dan duurt het programma minder lang en dat is erg handig.Ook zit er een tijdsaanduiding op wanneer de machine klaar is.Zoals iedereen eigenlijk al weet,een kind kan de was doen!!!!!!!!!!!!!!!!!Maa wel sorteren voor die tijd,het zou nog wel eens kunnen afgeven.