Rijkerleven.com maakt gebruik van cookies onder andere om de website te analyseren en te verbeteren, voor social media en advertenties te personaliseren. Als je deze site gebruikt, ga je akkoord met het gebruik van cookies.   AKKOORD   Meer info tonen

English Español Nederlands

website: DJ BastiQ

Verantwoord afvallen incl. BMI meter

Bij het Voedingscentrum kan je naast veel andere informatie ook een gratis informatiepakket met brochure over afvallen inclusief taillemeter (BMI meter) en caloriewijzer aanvragen.

terug naar categorie »

Reactie plaatsen:
je naam:
je e-mailadres:
(niet zichtbaar op website & niet verplicht)
vul hieronder je reactie in:
Om een onderscheid te kunnen maken tussen handmatig verzonden reacties en automatisch verzonden reacties, is verificatie vereist. Bereken onderstaande som.
vijf plus drie is ...
Vul de uitkomst van de som hier in (in cijfers):
9224
van: Miryam
geplaatst op  24-06-2013 / 15:16 uur

Met gezond eten , veel water drinken en sporten blijf ik mooi op gewicht

1645
van: Willianne Odinga
geplaatst op  30-10-2006 / 11:58 uur

Ben gaan ooit gaan lijnen met een gewicht van 70 kilo, viel 5 kilo af en kwam 10 kilo aan en zo tot 4 keer toe, later nog eens en na zo n 10-12 jaar ben ik afgevallen (nadat ik op een club gezeten had, zonder resultaat) van 95 tot 85 kilo. De angst voor het eten weer achter me kunnen latend, zat ik tussen de 85 en 87 kilo en schommelde, maar nu ik weer regelmatig wat durf te eten en niet alleen maar avondeten eet, val ik weer wat af en ga nu naar de 83 kilo toe. Ik let niet op een totaal aantal calorieen, maar wel op het aantal calorieen in een product en weiger producten met teveel calorieen te kopen en te eten. Ik heb nu ook minder behoefte om de fout in te gaan en beloon mezelf een keer in de week met iets lekkers. Als mijn tanden worden getrokken en ik even niet meer kan eten zal het wel weer moeilijker worden, maar ik heb vertrouwen in mezelf. Ik voel me goed zoals ik nu ben en dat gevoel heb ik een hele tijd gemist.
Willianne.

760
van: jeanette
geplaatst op  07-10-2005 / 00:06 uur

graag ontvang ik het gratis afslank paket