Rijkerleven.com maakt gebruik van cookies onder andere om de website te analyseren en te verbeteren, voor social media en advertenties te personaliseren. Als je deze site gebruikt, ga je akkoord met het gebruik van cookies.   AKKOORD   Meer info tonen

English Español Nederlands

website: DJ BastiQ

Wenskaarten

Bewaar je oude wenskaarten. Met een beetje knutselwerk kan je deze wenskaarten gebruiken om er nieuwe en unieke wenskaarten van te maken.

terug naar categorie »

Reactie plaatsen:
je naam:
je e-mailadres:
(niet zichtbaar op website & niet verplicht)
vul hieronder je reactie in:
Om een onderscheid te kunnen maken tussen handmatig verzonden reacties en automatisch verzonden reacties, is verificatie vereist. Bereken onderstaande som.
vijf plus drie is ...
Vul de uitkomst van de som hier in (in cijfers):
9337
van: n
geplaatst op  11-08-2013 / 12:12 uur

ik maak al enkele jaren mn eigen kerstkaaren, en dit jaar ga ik alleen gebruiken wat ik in huis heb, dat is meer dan genoeg! ik sla wel eens door bij de action afdeling kaartenmaken :P. ook heb ik ouderwetse kerstkaarten van een collega gekregen die hij wilde weggooien en heb daar al een paar van gebruikt met de spullen die ik nog heb liggen. Ik gebruik dan alleen wat echt nog mooi is en past bij de spullen die ik heb, ik ben vormgever van beroep dus best een pietje-precies. ook heb ik bij de bouwmarkten staaltjes behangpapier gehaald die passen bij het thema van dit jaar dat ik met kerstkaarten heb, namelijk vintage & romantisch, genoeg behangstukjes die die uitstraling hebben, en zelfs met flock & glanselementjes. die passen ook nog eens precies op die voorgevouwen blanco kaarten. Ook heb ik via wat poezieplaatjes op dikker papier geprint die ik op internet gevonden heb en die gebruik ik ook.

5390
van: Debby
geplaatst op  29-06-2010 / 21:21 uur

Dat had mijn tante ook gedaan met een dubbelzijdige kaart.Alleen had ze de domme fout gemaakt om het precies naar diegene te sturen waarvan ze de dubbelzijdige kaart had gehad.

1500
van: helena
geplaatst op  30-08-2006 / 17:16 uur

ik maak van oude kerstkaarten nieuwe kerstkaarten door de plaatjes uit te knippen en op mooie kaarten te plakken die ik koop van de markt.
net zoals je 3d kaarten maakt zeg maar.
in de bibliotheek kun je boekjes over wenskaarten halen en daar haal ik veel ideeën uit.

757
van: christine
geplaatst op  06-10-2005 / 16:09 uur

ik krijg veel tijdschriften van vriendinnen. Mijn verjaardags-en kerstkaarten maak ik zelf met leuke en originele foto's uit Marie-Claire bijv.

374
van: kaatje
geplaatst op  01-02-2005 / 23:55 uur

Kerstkaarten (dubbel en niet de ansichtmodellen) waar kerstwens voorop geprint staat, zijn vaak aan rechtse zijde beschreven. Deze kun je afsnijden en volgend jaar gebruiken als kerst ansichtkaart.