Rijkerleven.com maakt gebruik van cookies onder andere om de website te analyseren en te verbeteren, voor social media en advertenties te personaliseren. Als je deze site gebruikt, ga je akkoord met het gebruik van cookies.   AKKOORD   Meer info tonen

English Español Nederlands

website: DJ BastiQ

Lege potjes

Lege jam en pindakaas potjes zijn ideaal voor het opbergen van kleine dingen zoals: spijkers, punaises, paperclips, kruiden voor in de keuken, suiker en noem maar op.

terug naar categorie »

Reactie plaatsen:
je naam:
je e-mailadres:
(niet zichtbaar op website & niet verplicht)
vul hieronder je reactie in:
Om een onderscheid te kunnen maken tussen handmatig verzonden reacties en automatisch verzonden reacties, is verificatie vereist. Bereken onderstaande som.
vijf plus drie is ...
Vul de uitkomst van de som hier in (in cijfers):
9338
van: n
geplaatst op  11-08-2013 / 12:17 uur

je kan ze ook leuk gebruiken voor cadeauverpakking. zag ergens een jampotje waar iemand op het deksel een speelgoedkonijntje had geplakt. vervolgens deksel en konijntje in een leuke pastelkleur gespoten/geverfd en in het potje paaseitjes en strik eromheen! erg leuk en de kosten vallen dan ook mee..

9105
van: marjan
geplaatst op  06-05-2013 / 12:15 uur

ik bewaar verpakkingen van allerlei producten.heb ik een zakje of een bakje nodig, dan pak ik die uit mn voorraad.
je wordt vanzelf steeds creatiever. de sport is om een verpakking nog zeker 3x te gebruiken.

9104
van: marjan
geplaatst op  06-05-2013 / 12:12 uur

mooie blikken van conserveren bewaar ik. ik gebruik ze om verse kruiden op tafel te kunnen zetten als we gasten hebben met een schaar erbij. kunnen ze zelf bepalen hoeveel ze willen.
ook tracteer ik mezelf in de lente met een blikje opgevuld met paardenbloemen en madeliefjes. ook leuk als moederdagkadootje. als je bij iemand op bezoek gaat in het ziekenhuis is het ook handig een blikje bij je te hebben als je een bosje bloemen hebt gekocht. zo hoef je op de afdeling niet op zoek naar een vaas.

7601
van: wendy
geplaatst op  13-01-2012 / 22:40 uur

Plak op een mooi glaasje aan de buitenkant leuke vormen (bijv. thema kerst) van schildertape en spuit daarna (dunne laagjes) met een restje uit een spuitbus rondom (ook buitenkant) het glas in een leuke kleur. Je waxinelichthouder ziet er meteen 'professioneler' uit!

7585
van: B
geplaatst op  10-01-2012 / 22:02 uur

Bewaar glazen potjes en maak er met ijzerdraad een hangertje omheen. Leuk om in de zomer als lantaarntje buiten te hangen aan de muur of om in de boom te hangen ( wel veilig!) als je geen ijzersdraad hebt kun je dit ook met touw doen.

7582
van: Britta
geplaatst op  10-01-2012 / 21:50 uur

Bewaar glazen flessen van bijvoorbeeld de koffiemelk, of wijnflessen ( blauwe flessen) En of andere flessen zonder dat het merk is ingedrukt. ( als je eens goed kijk dan zijn er hele leuke vormen) Zet ze op een dienblad of op de kast en stop er bloemetjes in. Ontzettend gezellig en hip. Dit kun je ook als cadeautje geven voor een verjaardag of als iemand een nieuw huis heeft.

5548
van: Sabina
geplaatst op  15-08-2010 / 21:15 uur

Boterkuipjes zijn ideaal als diepvriesbakjes en kunnen ook nog in de vaatwasser. Zelfde geldt voor kuipjes van smeerkaas, perfect maatje voor babyvoeding!

404
van: Peer
geplaatst op  15-02-2005 / 14:34 uur

Gebruik liefst potten met metalen schroefdeksels.
Schroef deze tegen de onderkant van een schap in de schuur, en bewaar er spijkers, schroeven enz. in. Voordelen: ze vallen niet om en ze zijn vochtvrij!

79
van: pierre
geplaatst op  08-01-2004 / 23:00 uur

je kan ze ook lekker beschilderen en gebruiken
om theekaarsjes in te zetten,gezellig en gratis :)