Rijkerleven.com maakt gebruik van cookies onder andere om de website te analyseren en te verbeteren, voor social media en advertenties te personaliseren. Als je deze site gebruikt, ga je akkoord met het gebruik van cookies.   AKKOORD   Meer info tonen

English Español Nederlands

website: DJ BastiQ

Goedkoper is geen huisdier...

Wanneer je besluit een huisdier aan te schaffen, overweeg dan eens langs te gaan bij het asiel. Niet alleen honden, ook katten en konijnen kan je hier uitzoeken om ze een goed thuis te geven.

Asieldieren zijn overigens vrijwel altijd gesteriliseerd of gecastreerd. Dit spaart de kosten van een operatie uit en het ongewild komen van nieuwe dieren...

terug naar categorie »

Reactie plaatsen:
je naam:
je e-mailadres:
(niet zichtbaar op website & niet verplicht)
vul hieronder je reactie in:
Om een onderscheid te kunnen maken tussen handmatig verzonden reacties en automatisch verzonden reacties, is verificatie vereist. Bereken onderstaande som.
vijf plus drie is ...
Vul de uitkomst van de som hier in (in cijfers):
11650
van: ingrid
geplaatst op  12-05-2016 / 15:40 uur

Asieldieren zijn duur, maar wel medisch gecontroleerd. Je kunt heel veel dieren gratis van mensen krijgen die ze door omstandigheden weg moeten doen. Zo bespaar je het dier de gang naar het asiel, wat echt geen pretje is. Direct naar een goed huis is beter. Helaas zijn er ook mensen die een dier niet meer leuk vinden als die eenmaal volwassen is. Zwervertjes zijn vaak in de steek gelaten huisdieren. Die zijn blij als ze ergens aanlopen waar ze weer een veilig plekje en voer krijgen.

Maar voordat je eraan begint, bedenk dat je het dier een leven lang moet verzorgen en dat blijft dus jarenlang geld kosten.

10512
van: Paul
geplaatst op  31-10-2014 / 15:39 uur

Beste dierenliefhebber,

Laat je toch niet op stang jagen door zo'n loser; het kan niet eens want een kat kost zeker 70€ als je die uit het asiel haalt en bovendien letten dierenasiels er zeer streng op aan wie ze zo'n beest meegeven.

Wiljammetje heeft gewoon aandacht nodig......

En dierenliefhebber: de moeder van Wiljam kan er waarschijnlijk niks aan doen!

10511
van: dierenliefhebber
geplaatst op  31-10-2014 / 11:31 uur

wiljam jij bent een hoerenzoon!

9091
van: Anne
geplaatst op  29-04-2013 / 20:11 uur

Lieve mensen, Ik heb een kater uit het asiel, door omstandheden weggedaan, 10 jaar oud en is een schat, was in het begin bang, maar nu helemaal gewend en ik bespaar niet op het voer. Als je er aan begint moet je ook de voor-en nadelen nemen. Anders er gewoon niet aan beginnen. Het is alles of niets . Er is altijd wel iemand die wil oppassen,zodat jij het bij de ander ook kan doen, als het nodig is. En dierenhaters hou je altijd, maar ze hebben ook gevoel die beesten, dus denk even na JA.

8917
van: Herretje
geplaatst op  09-02-2013 / 14:31 uur

Deze asoo hebben we al vaker op deze site gezien.

8870
van: wiljam
geplaatst op  12-01-2013 / 17:31 uur

reglmatig naar het asiel - vooral katten meenemen - kat smaakt naar konijn