Rijkerleven.com maakt gebruik van cookies onder andere om de website te analyseren en te verbeteren, voor social media en advertenties te personaliseren. Als je deze site gebruikt, ga je akkoord met het gebruik van cookies.   AKKOORD   Meer info tonen

English Español Nederlands

website: DJ BastiQ

Inkoop voedsel

Vergelijk de prijzen van voeding. Onderzoek waar je grote hoeveelheden voordelig kunt inkopen zoals bij de groothandel. Dit is veel goedkoper dan wekelijks pakjes of blikjes bij de supermarkt te halen.

Ingezonden door: Elvira

terug naar categorie »

Reactie plaatsen:
je naam:
je e-mailadres:
(niet zichtbaar op website & niet verplicht)
vul hieronder je reactie in:
Om een onderscheid te kunnen maken tussen handmatig verzonden reacties en automatisch verzonden reacties, is verificatie vereist. Bereken onderstaande som.
vijf plus drie is ...
Vul de uitkomst van de som hier in (in cijfers):
9973
van: Ineke
geplaatst op  22-04-2014 / 10:31 uur

Niet het natvoer is funest voor de tanden, maar het vele graan dat door het nat en droogvoer zit. Als je voer geeft met voornamelijk vlees en vleesproducten is er niks aan de hand. Een kat eet van nature alleen maar voeding met veel water. Het droogvoer is gemaakt voor ONS gemak en niet voor de gezondheid van de kat dus laat je niet foppen. Je doet je kat te kort als je alleen maar van die droge brokken voert. Let bij het kopen van voer op de ingredientenlijst. Als het begint met granen is het al geen goed voer.Het is wettelijk verplicht om minimaal 5% vlees in de brokken te doen en sommige fabrikanten houden zich daar letterlijk aan. Dus niet meer dan 5%. Stoppen we onze vleeseters vol met granen. Tip voor goed en goedkoop natvoer: alle van de aldi en de lidl. Gun je kat meer dan alleen graan en bespaar op dierenartskosten op de lange termijn.

8930
van: Mij en mijn katten
geplaatst op  16-02-2013 / 23:56 uur

Vergeet niet de dierenarts kosten mee te nemen in de afweging voor goedkoop voer. De duurdere merken houden er bij vervaardiging van voedsel rekening mee dat het lichaam (met name de nieren) het voedsel weer moet afbreken. Teveel van bepaalde stoffen wordt moeilijk afgebroken met alle nare gevolgen van dien. En de daarbij komende dierenartskosten. Per maand 20 euro besparen is niet meer besparen als de dierenarts 2x per jaar 150 euro kost. Om die reden betaal ik liever iets meer voor hoogwaardig voedsel met ook nog een betere voedingswaarde zodat ik niet twee keer per dag nieuw voer hoef te geven. Nb denk ook aan de tanden van de kat/hond. Veel natvoer is funest voor de tanden en kiezen van het dier en er vormt zich zo veel tandsteen. Ook een dure hobby bij de dierenarts.