Rijkerleven.com maakt gebruik van cookies onder andere om de website te analyseren en te verbeteren, voor social media en advertenties te personaliseren. Als je deze site gebruikt, ga je akkoord met het gebruik van cookies.   AKKOORD   Meer info tonen

English Español Nederlands

website: DJ BastiQ

Langer aan

Veel mensen gooien een broek na een keer gedragen te hebben al in de was, terwijl deze eigenlijk niet vies is. Te vaak wassen is niet alleen duur, het is ook nog eens slecht voor de kleding.
Hang een broek na een keer dragen voor de verandering eens een middagje buiten. Hierdoor waait hij lekker uit en is dan weer helemaal fris.

Ingezonden door: Stilic

terug naar categorie »

Reactie plaatsen:
je naam:
je e-mailadres:
(niet zichtbaar op website & niet verplicht)
vul hieronder je reactie in:
Om een onderscheid te kunnen maken tussen handmatig verzonden reacties en automatisch verzonden reacties, is verificatie vereist. Bereken onderstaande som.
vijf plus drie is ...
Vul de uitkomst van de som hier in (in cijfers):
10040
van: ingrid
geplaatst op  07-05-2014 / 22:27 uur

Ja, door wassen slijt kleding. Maar als je het echt vuil laat worden, moet je het toch weer warmer en langer wassen, terwijl een kort eco wasje op lage temperatuur genoeg is om kort gedragen kleding weer lekker fris te krijgen. Veel kleding gaat door lang dragen en weinig wassen ook erg lelijk zakkerig worden. In de was kan het weefsel terug in de oorspronkelijke vorm komen.

9497
van: Lucia Marneef
geplaatst op  02-10-2013 / 23:18 uur

Ik geloof er niets van ik was alles na een keer dragen uit en heb kleding van 10 jaar en ouder dat er nog goed uit ziet. Kleding slijt door het dragen niet door het wassen