Rijkerleven.com maakt gebruik van cookies onder andere om de website te analyseren en te verbeteren, voor social media en advertenties te personaliseren. Als je deze site gebruikt, ga je akkoord met het gebruik van cookies.   AKKOORD   Meer info tonen

English Español Nederlands

website: DJ BastiQ

Pinnen

Pin, voordat je boodschappen gaat doen, het bedrag wat je kan besteden aan de boodschappen voor 1 week, zodat je het cash bij je hebt. Op die manier zie je hoeveel je nog over hebt en ben je minder snel geneigd om meer uit te geven (omdat het zichtbaar is).

Ingezonden door: Ikke

terug naar categorie »

Reactie plaatsen:
je naam:
je e-mailadres:
(niet zichtbaar op website & niet verplicht)
vul hieronder je reactie in:
Om een onderscheid te kunnen maken tussen handmatig verzonden reacties en automatisch verzonden reacties, is verificatie vereist. Bereken onderstaande som.
vijf plus drie is ...
Vul de uitkomst van de som hier in (in cijfers):
11569
van: Data
geplaatst op  25-03-2016 / 13:20 uur

Nooit contant geld pinnen voor je boodschappen.

Koop niet meer dan je nodig hebt en pin aan de kassa wat je boodschappen kosten. Je staat dan niet zo snel rood en hoeft dus geen rente te betalen. Bovendien heb je op je bankoverzichten meteen een goed inzicht waaraan je geld hebt uitgegeven. Handig als je toch nog moet budgetteren.

10286
van: groentje
geplaatst op  17-08-2014 / 08:23 uur

werkt echt wel.. ik doe ook een vast bedrag €100,-p.w voor boodschappen. gezin met 3 lagere school leeftijd kids.
toch is het elke week weer op. maar je wordt veel bewuster wat je nog zou willen uitgeven.. met contant geld zie je het gewoon veel duidelijker.. op=op. dit systeem doe ik ook met de ander uitgaven , als kleding ed

9513
van: Eurootje
geplaatst op  11-10-2013 / 22:20 uur

Zo doe ik dat nu ook en ik moet toegeven dat het best leuk is om te doen. En dan te merken dat je nog over kan houden ook. Ik neem per week een vast bedrag op voor de boodschappen en voor af en toe een kopje koffie met een vriendin of een lichte kleine lunch. En dan toch nog een beetje overhouden.