Rijkerleven.com maakt gebruik van cookies onder andere om de website te analyseren en te verbeteren, voor social media en advertenties te personaliseren. Als je deze site gebruikt, ga je akkoord met het gebruik van cookies.   AKKOORD   Meer info tonen

English Español Nederlands

website: DJ BastiQ

Inboedelverzekering

Heeft jouw woning dankzij goed hang-en-sluitwerk een Politiekeurmerk Veilig Wonen? Dan krijg je meestal korting op de premie van je inboedelverzekering. Dit is iets wat veel mensen niet weten. De meeste nieuwbouwwoningen worden zelfs standaard opgeleverd met het keurmerk.

Politiekeurmerk Veilig Wonen
Voor het Politiekeurmerk Veilig Wonen is niet alleen goed hang-en-sluitwerk bij deuren en ramen nodig. Ook goede verlichting en het gebruik van rookmelders is belangrijk. Als je woning aan alle eisen voldoet, kun je een certificaat krijgen. Hiervoor kun je terecht bij speciale bedrijven die de keuring uitvoeren en een certificaat geven als je woning veilig genoeg is. De meeste nieuwbouwwoningen worden al gebouwd volgens de eisen van het Politiekeurmerk. Dan krijg je het certificaat meestal van de projectontwikkelaar.

Tot 20% korting op de inboedelverzekering
Met het politiekeurmerk kun je tot wel 20% korting krijgen op de premie van je inboedelverzekering. Een aantal verzekeraars geeft deze korting niet. Onderaan deze pagina zie je een overzicht van de korting per verzekeraar.

Vergelijk inboedelverzekeringen
De premies van inboedelverzekeringen kunnen behoorlijk verschillen. Dat betekent dat je bij de aanbieder met de hoogste korting niet automatisch de laagste premie krijgt. Maak dus ook een vergelijking van de verschillende inboedelverzekeringen om te kijken wat voor jou het voordeligst is. Maar laat de korting natuurlijk niet liggen als je er recht op hebt. Heb je dus al een inboedelverzekering en heb je nog geen korting, terwijl je wel een certificaat hebt voor een Politiekeurmerk Veilig Wonen? Neem dan vooral contact op met je verzekeraar of tussenpersoon om te kijken of je recht hebt op korting.

Het onderling vergelijken van verzekeringen kan op websites zoals independer.nl

Ingezonden door: Independer

terug naar categorie »

Reactie plaatsen:
je naam:
je e-mailadres:
(niet zichtbaar op website & niet verplicht)
vul hieronder je reactie in:
Om een onderscheid te kunnen maken tussen handmatig verzonden reacties en automatisch verzonden reacties, is verificatie vereist. Bereken onderstaande som.
vijf plus drie is ...
Vul de uitkomst van de som hier in (in cijfers):