Rijkerleven.com maakt gebruik van cookies onder andere om de website te analyseren en te verbeteren, voor social media en advertenties te personaliseren. Als je deze site gebruikt, ga je akkoord met het gebruik van cookies.   AKKOORD   Meer info tonen

English Español Nederlands

website: DJ BastiQ

Kattenbak

Er bestaat een kattenbak met (eventueel) bijbehorende houtkorrels. Het heet Peewee en is een Zweedse uitvinding. Het bestaat uit 2 bodemdelen. In de bovenste zitten gaatjes en de onderste is gesloten. wanneer je er houtkorrels in doet en de kat laat een plas dan verpulveren de houtkorrels.
Wanneer je dan met het schepje door de houtkorrels gaat, vallen de verpulverde delen door de gaatjes. Hierdoor maak je optimaal gebruik van de houtkorrels en de kat heeft altijd een droge bak. Ik heb 7 katten en heb het direct aangeschaft. Ik bespaak nu zo 20 euro per week aan grint (houtkorrels). Je doet vier maanden met een zak van 14 ltr. (9kg). Geweldige uitvinding!

Het is:
100% gemaakt van hernieuwbare grondstoffen
100% biologisch afbreekbaar en composteerbaar
100% vervaardigd uit zaagsel van de Zweedse fijnspar
Ammoniakgeur wordt volledig geabsorbeerd
Poten blijven droog en schoon
Geen stof, huis blijft opmerkelijk schoon en fris

Ingezonden door: Maudy

terug naar categorie »

Reactie plaatsen:
je naam:
je e-mailadres:
(niet zichtbaar op website & niet verplicht)
vul hieronder je reactie in:
Om een onderscheid te kunnen maken tussen handmatig verzonden reacties en automatisch verzonden reacties, is verificatie vereist. Bereken onderstaande som.
vijf plus drie is ...
Vul de uitkomst van de som hier in (in cijfers):