Rijkerleven.com maakt gebruik van cookies onder andere om de website te analyseren en te verbeteren, voor social media en advertenties te personaliseren. Als je deze site gebruikt, ga je akkoord met het gebruik van cookies.   AKKOORD   Meer info tonen

English Español Nederlands

website: DJ BastiQ

Duurzaam & Hip Houten Speelgoed

Wanneer de zomer voorbij is en langzaamaan de blaadjes weer vallen, worden de dagen korter en welja terwijl jij nog net de laatste flessen zonnebrand in de kast aan het opbergen bent voor volgend jaar, zie je daar de eerste pepernoten alweer in het schap verschijnen. Er breekt weer een gezellige tijd aan. De geur van de herfst die langzaamaan straks overgaat naar de winter. Maar met de komst van Sinterklaas moet er ook weer goed worden nagedacht over alle kadootjes. Met de daarbij komende kosten van dien.

Houten speelgoed kopen.
Speelgoed is tegenwoordig echt niet goedkoop meer en het vele plastic lijkt ook niet altijd meer even lang mee te gaan. Doodzonde natuurlijk, want meestal betaal je zo vlak voor de Sinterklaas toch stiekem eigenlijk een beetje meer. Wij zijn zelf voor houten speelgoed, houten speelgoed gaat lang mee en tegenwoordig is er heel veel hip houten speelgoed verkrijgbaar. Kijk bijvoorbeeld eens naar Djeco Speelgoed. Dit merk staat erom bekend om speelgoed van vroeger een nieuw vrolijk gekleurd jasje aan te trekken en hiermee veel kindjes erg blij te maken.

Het voordeel van dit hippe speelgoed is dat het niet stuk te krijgen is en niet verkleurd. Het gaat daarom veel kindjes mee en mocht je kind eruit gegroeid zijn. Denk er dan vooral aan om dit speelgoed aan te bieden op een tweedehands site zoals marktplaats of ga met koninginnedag met de kids op een kleedje het speelgoed verkopen. Succes verzekerd, want duurzaam speelgoed wordt gemakkelijk herkend. Zo hebben de kinderen naast een leuke dag winkeltje spelen. Ook nog eens een mooi extra zakcentje aan het einde van de dag.

Het kan ook goed lonen om al het Sinterklaas speelgoed niet in oktober of november te kopen. Maar begin in Mei, Juni eens goed om je heen te kijken. Hou folders en websites in de gaten. Er zijn dan nog goede aanbiedingen, kortingscodes en waarschijnlijk koop je hetzelfde stuk speelgoed in de aanloop naar de sinterklaas met een 10-20% korting. Zo kun je de uitgaven een beetje verspreiden over de maanden en bespaar je bovendien ook nog een flinke cent.

Ingezonden door: Dreumes en Zo

terug naar categorie »

Reactie plaatsen:
je naam:
je e-mailadres:
(niet zichtbaar op website & niet verplicht)
vul hieronder je reactie in:
Om een onderscheid te kunnen maken tussen handmatig verzonden reacties en automatisch verzonden reacties, is verificatie vereist. Bereken onderstaande som.
vijf plus drie is ...
Vul de uitkomst van de som hier in (in cijfers):