Rijkerleven.com maakt gebruik van cookies onder andere om de website te analyseren en te verbeteren, voor social media en advertenties te personaliseren. Als je deze site gebruikt, ga je akkoord met het gebruik van cookies.   AKKOORD   Meer info tonen

English Español Nederlands

website: DJ BastiQ

Voorwas niet altijd nodig

Wanneer het wasgoed erg vuil is, heeft een voorwas nut. Het vergt een hoge dosis wasmiddel, omdat die voorwasprogramma's meestal heel kort zijn. Je kan de was beter voorweken in een zeepoplossing. Of je laat het enige tijd in de wasmachine staan nadat deze even heeft gedraaid. Veel wasmachines hebben een speciaal inweekprogramma.

Hardnekkige vlekken kun je het beste zo snel mogelijk aanpakken met ossengalzeep, een vloeibaar wasmiddel of een ontvlekker op basis van enzymen.

terug naar categorie »

Reactie plaatsen:
je naam:
je e-mailadres:
(niet zichtbaar op website & niet verplicht)
vul hieronder je reactie in:
Om een onderscheid te kunnen maken tussen handmatig verzonden reacties en automatisch verzonden reacties, is verificatie vereist. Bereken onderstaande som.
vijf plus drie is ...
Vul de uitkomst van de som hier in (in cijfers):
11008
van: C Taverne
geplaatst op  03-06-2015 / 12:50 uur

Ik zou geen ossengalzeep gebruiken bij vlekken(geeftverkleuring) Ik gebruik een beetje Dreft afwasmiddel, Super schoon worden Tschirts
jeans,andere dingen, beetje er erop even invrijven en in de machine.

1171
van: D
geplaatst op  13-03-2006 / 20:57 uur

Koop bij de kringloop een kaasrasp van 25 cent,bij kruidvat oid 2blokken Sunlight zeep.
(2 in1 in de verpakking van papier!dus geen onzinnige verpakkingsmateriaal)was in de machine en 2-3 eetlepels zeeprasp en wassen maar(geen was verzachter toevoegen is niet nodig)en de was is schoon en heerlijk ouderwets geurend.O ja lage temeratuur verlengt de levensduur van alles.
Suc6

827
van: christine
geplaatst op  14-11-2005 / 13:39 uur

hallo,
doe de was van mij en de drie kinderen: nooit een voorwas gedaan, alles op 30 of 40 graden, en steeds met economisch kort programma. Never a problem!